Skolan tar fucking kål på mig^^

Hejsan, ligger i min säng och käkar glass och kollar på film,, som Sagt jag va ju på Balders och där träffades jag och Pontus, Och nu är vi tsm igen! så på fredag ska jag till han, Efetrsom jag typ gillat han ändan sen vi gjorde slut så har allt blivit bra nu, för utom skolan?Asså lärarna på vislanda skolan är sjuka! helt jävla sjuka! Och detta är bara min åskit men endel borde inte få jobba som lärare! Och vissa elever? jag blir liksom kallad saker varje dag? ifall dom vill jag ska lära mig något? vrf inte göra så jag mår bra och kan koncentrera mig?! aja skit samma, Men i helgen ska jag ifl till pontus och umgås med han! han har typ varit på island,fjällen elr vafan va det va?<3 okej, men nu ska jag sova, för är grymt jävla trött efter skolan!

i love you  ♥
Kärlek till 10000000 %


tjoooo barnvakt yooooooo

tjoooo breeess, sitter hemma i min säng och ska snart hoppa in i en liten dusch, igår va vi på balders jag Nikita & Sonja, Sen kom typ Gella,Rasse,Anton,Axel,Pontus & Domme! ja allt va trist tills jag och pontus började snacka och jaaa, hahah ni fattar! Grymt glad är jaaaaaaaaaag! men ifl idag ska ag vara barnvakt åt Emii & Lewiiiiiin! kommer bli ap mysigt, vi ska kolla film,bada & det bästa av allt ätaaaa godis :D !Så man får se om det blir något av mig och pontus igen, avd är det man säger tredje gångern gillt? hähäh..... men nu ska jag duscha och fixa lite ärenden! pusss! Fula bilder idag för jag har mina glas ögon,... pusshaaaaaaaaaaaj!

Dreads!

tjo sitter på min engelska,! igår va jag i stan och köpte hårfärg,mjukisbyxor,tröja, och en stor fet ylletröja! sen gjorde jag några dreads, sen fick jg typ ringa ambulans 7 gånger innan dom kunde komma och hämta min granne, så har jag varit inne hos han och städat från 8 till 11 på kvällen, fick en sån fucking jävla ryggvärk men jag hjälpte han så ja, men måste jobba nu! puss haj!

fÖRE!!!

EFTER!!!!!!!!!!!

vill tipsa om en blogg!

tjoooo breees, Vill tipsa er om en grymt bra blogg! Killen som skriver är grymt stark och gått igenom mkt! Så jag tycker ni ska läsa den pussss haj!!! <3 '
http://cirkulera.bloggplatsen.se/

Malte kom på besök!

hejsan just nu ligger jag i mitt rum hemma hos Farmor, Igår gjorde jag Nelly & Majken tacos åt Farmor & Farfar.. Skit gott blev det! Sen idag vaknade jag vid 10, så åt vi frukost och sånt, Sen helt plötsligt kommer min faster Hanna & min kusin Malte! Så vi har varit ute hela dagen för vi hadde ingen ström heller! Så vi har åkt pulka,åkt traktor & lekt,gjort snö änglar åkt skidor & fikat.. Snat ska vi käka gulaschsoppa! Mummaaaa! Men här kommer lite bilder! pusshaj! <3
Denna sötnosen lyste upp min dag!<3

Sova borta inatt!

Godmorgon, Har nyss vaknat av att sonja smsade mig.Snart ska jag väll packa & duscha, För jag & mina syskon ska sova hos farmor inatt -_-! Sen i mon ska vi trogligen till mamma hoppas jag,Asså så jävla oskön känsla, Jo jag andvänder ALLTID ob men vi hadde visst inte det hemma så nu får man ha fucking äckliga bindor! men Ifl igår hände ingenting, jag va hemma och typ sov spelade lite sims sen va vi och handlade. Men om jag får tid ikväll elr i mon kan jag blogga då? Puss på er!


Idiot^^

Hejsan, Sitter uppe på lilla rummet och fixar lite, Jo idag va jag hos tandläkarn och sån skit, Allt gick bra utom att den fit*an drog med tången på min piercing och jag råkade skrika över typ hela lokalen så de kom in andra och typ kollade, haha :) en sak jag stör mig på grymt jävla mkt är "HÄRMNING" Som t,e,x Piercing hur många är det inte som gör på samma ställe som jag?! Jag hadde absolut inte blivit arg om någon gjorde en piercing där jag har, Hur många i världen finns det inte som har/ska ha hål där? Det finns as många... Vrf bli arg över en så PYTTELITEN sak?! Det stör mig grymt jävla mkt, Samt med bilder,texter,kläder! så otroligt jäva barnsligt! och att man försöker förstöra någons liv för du har lika dana saker, t,e,x förstöra ett förhållande,kontakter osv, asså ni fattar? Stör mig så OTROLIGT JÄVLA mkt på det! jag hadde den förklarningen här igår! DOM MÅR INTE BRA SJÄLVA!!!!!!! ååh väx upp för fan^^ sen en sak till, Dom säger att man själv ska växa upp! Dom snackar skit! Fan heller.. Det är dom! som ska växa upp! IDIOTER hela JÄVLA bunten! hejdå! <3
gjorde denna på syslöjden! <3

Här kommer ett inlägg av en sjukling (y)

Hej alla! Idag har jag varit hemma för min hals är helt fuckad & jag har ont i mitt lilla huvud! Jag är typ as rädd att jag ska få en inflamation i min piercing.. Höhöh! Den läker på som fan nu så allt är bara bra! Just det, Detta kan jag ju dra upp, De är en kille Jag känner som blir mobbad så jävla hårt för han har ADHD, Han kan inte sitta still,han har inte samma kläder som alla andra "COOLA" killar. Hur dumma människor finns det inte som mobbar! Och jag vet vrf detta gänget mobbar han.. DOM har det svårt själva, Och då vågar dom inte visa det, Istället gör dom andra ledsna,mobbade, ALL skit! Men jag säger bara en sak, Mobbning är en utan dom VÄRSTA sakerna jag vet! Hur fan kan man bara göra så mot en oskyldig människa som värkligen kämpar i skolan och försöker visa en glad min när han kommer hem.Jag har känt han sen vi gick på dagis, Mot mig har han varit en ängel och han är det fortfarande.. Men liksom ADHD? han kan fan inte rå för det? Elr hur? Det är jag och min tjej kompis som brukar asså försvara han när dom börjar hålla på? Asså man börjar gråta när man hör det nästan, Om du såg det i värkligheten skulle du vilja springa och så ihjäl idioterna det har jag velat mååånga gånger! Men nu hadde jag tänkt ta ett bad! <3 tänk på detta nu, Hur många som blir mobbade varja dag, Och inte får hjälp, DU kan stampa ner foten och säga NEJ!

Piercade mig idag!

Hejsan, har nys kommit hem från finn,s tattoo Han piercade mig ikväll! Ett grymt stort tack till han, Asså jag hadde inbildat mig att de skulle göra skit ont, Men har man mod & viljan så går det värkligen! Så jag gjorde det efter som jag värkligen ville göra det! Så jaa :) Men här kommer lite bilder! Grymt stolt över mig själv som vågade!
Ful bild, Men man visar hela staven! <3

Ingen värkar fatta ett skit! I N G E N

(detta kommer låta som jag tycker synd om mig själv men nej)
Hejsan, Ligger hemma i sängen och ska snart sätta på en film, Jag måste bara säga att jag är grymt trött på folk som sviker mig exakt hela tiden! Igår hadde jag världens fetaste kväll! Fett skön kväll... Och hur många är det inte som börjar snacka skit DIREKT!? Sånt stör mig grymt mkt! Asså vet folk inte vad privat liv är elr?... Folk värkar fan inte veta de! Och dom vet inte att man har kännslor nu för tiden. Okej vi kan säga såhär,
1: JAg blir sviker EXAKT varje fucking dag!
2: Jag är grymt kär!
3: Jag börjar gråta för allt just nu!
Och de dumma är att folk bara, åhhh hon försöker få uppmärksammhet blabla bla ! Fuck the shit liksom pallar liksom inte denna skiten mer!
Nu ska jag kolla på film! Och kom ihåg inga äckliga kommentarer på min blogg tack^^

Förlåt för jag inte har Skrivit på länge^^

Men hejsan! Jag har nyss komit hem från affären med mamma & majken! Köpte as många melon tuggummi fett gott. I morgon är det FREDAG fucking awesome, Jag ska trogligen sova hos Nikita, SEN SKA JAG PIERCA MIG! underbart säger jag bara som jag har fått tjata om att ta hål i läppen & äntligen är drömmen sann! Kommer nog göra SVIN ont men kommer ju bli fett snyggt sen! Igenkligen vill jag ha i tungan oxå men nej haha får inte, DE räcker med hål i läppen, Jag kommer ta i underläppen i mitten! Folk tycker de kommer passa mig så man tar ju de andra tycker är snyggt, hähä..såååå ärrrr det! Men nu ska jag kila ner och käka köttbullar & pommes med familjen! Ha det världigt bra i helgen kommer bild när jag piercat mig! <3


Sitter och käkar frukost!

Godmorgon bitches! Sitter i köket och käkar frukost ska snart gå in till anders och drick Kaffe, Senare ska jag nog ut och träffa elin, Sen händer de väll inte ett jävla skit! Mamma &  Thomas har kollat på ett hus i färlöv Som dom trogligen ska lägga bud på, Så jag hoppas dom tar det! Så man flyttar från denna skiten snart! Och man kan åka ner till joel,Natti,Elli,,lasse Asså alla vänner där, Och tänk hur nära man har till simons grav? Bara att gå till kyrkogården när man saknar han! :) Men nu ska jag dra in till anders  pusshej vi ses snart! Take care!!!!!!!

drar till mamma

Hej detta blir ett snabbt inlägg för mamma kommer om typ 5 min, okej, Men idag har jag inte gjort ett skit mer än att packat oh städat lite! Jag sov till 3 och sen städade jag,dushade,käkade, oh pakade sen nu e jag här!:) haha Så mamma kommer snart, Men här kommer lite bilder jag tog nyss! puss på er!
kommer mer bilder i mon för mitt internet cp fett mkt! <3 pusssss

Pappas vecka,

Godmorgon har nyss vaknat, Jao denna veckan e de ju pappa vecka så vi har typ inte gjort så mkt Men igår va vi på bio med Katta,Jesper,Andreas & min familj då, Så åt vi hos katta och sånt, Men innan bion körde katta ut och hämtade oss så hämtade vi biobiljetter sen gick vi och fikade på askelyckan! Jo jag lovade ju er lite bilder sen nyår och sånt, och de ska ni få idag hadde jag tänkt, Asså medans jag tänker efter hadde de varit skönt med en iphone för då kan jag baar ta bilder och skicka över till bloggen, mkt änklare än att få sitta med sladdar från mobilen och sånt, Vi kollade på (simon och ekarna) igår den rekomenderas VÄRKLIGEN! Grymt bra men lite sorglig.. Somsagt jag har ju sat att jag ska pierca mej, vilket som säkert blir av nästa vecka, Jag har inte bestämt mej om jag ska ta i läppen elr navlen ännu, Ni får hjälpa mej om vilket som skulle vara finast på mej.. nu hadde jag tänkt gå och duscha!Ha de bra och här kommer bilderna! puss!!!

NYÅR!
HÄR KOMMER BILDER SEN IGÅR:)

//Emilia Johansson!<3

då kör vi 2012!!!!!!!!!!!! :D

Hej på er hoppas ni har haft de bra under ny år de har jag värkligen haft! Jo, Jag va ju hos mormor och käkade kalkon sen va jag med kasper och sen gick jag och kasper och Träffade Ellinor & Josefine Och typ snackade och sånt, Jag hadde en stor jävla pommac flaska med mej, som jag öppnade vid 12 slaget^^ Asså ni anar inte hur kul jag hadde! Grymt kul va de, Men ifl sen då vid 12 gick vi till grönkulla skolan och träffade mamma och familjen så sköt vi raketer och drack champange och sånt, Och sen idag sov jag till halv 3, Sen duschade jag och sånt.. igenkligen skulle vi åka till pappa idag men vi ska tydligen de i mon ist :) såhär e de nu Jag har tänkt och jag ska nog börja boxas?! Jag vill värkligen de! Och man går ner i vikt och allt för mn rör sej ju mkt.. Men ifl hoppas ni får de bra 2012 för nu ska jag kolla på film! Puss hej!

NI SER JU JAG HAR HAFT DE AWESOME!!! <3 Finns mer bilder på min fb... Kommer mer bilder på 12 slaget i mon!

RSS 2.0