En hel vecka sedan jag bloggade,

Hejsan, en hel vecka sen jag bloggade och har hänt rätt mkt bra & dåliga saker, Jag är anklagad för saker jag inte gjort, 23 års fest,mkt bil åkning och massa mys! Allt har varit toppen sen jag fick ett jävla ryckte att jag hadde snott smink? Liksom vrf skulle jag vilja ha hennes smink? hon är liksom mörkare en vad jag är, Och jag säger värkligen INTE att jag är rasist för min lille bror är från turkiet! kan säga en sak, att jag saknar han varje dag! men ifl, jag har smink hemma för över 2000 kr, så vrf skulle jag vilja ha mer? -_-! blir så fucking lack.. det va det dåliga, sen det bra är att jag va på 23 års "fest" hos min moster och hadde massa kul, sen träffade jag en person som betyder otroligt mkt för mig och som jag trivs med..  Jaja nu vet ni lite, hoppas jag får mer ork till att blogga, elr tar jag bort bloggen... har beslut ångerst! Pusshej!!!
PS: JAG HAR FÅTT MINA GLASÖGON!!!

Man måste ju bjuda på sig själv ;)


♥!

När jag sover är det dig som jag ser,det är du som står framför mig och ler.Du tar min hand och springer iväg med mig,och allt jag kan tänka på är dig.Men när jag nu vaknar vill jag att du ska va här men jag vet att du redan är där.Du är på en plats där du mår bra,du är på en plats dit jag också vill dra.Men jag förbannar mig själv för att jag aldrig såg något,för att jag aldrig såg vad som runt dig pågott.Trodde väll att du skulle våga berätta,men du trodde nog att jag redan sett detta.Att jag aldrig såg det bakom ditt leende. och nu är det för sent, Förlåt

fått nog.

Hur kan man spotta på någon som redan ligger,Hur kan man stå och kränka någon som redan är på botten,Du går runt och leker tuff, men egentligen är du bara en bluff som mår så jävla dåligt och måste gå runt och leka tuff.Gumman kan du inte bara växa upp ,Och sluta gå runt och leka tuff, alla vet vem du är så lek inte dum,Så snälla lägg ner och inte spotta hela tin.En vacker dag åker du på stryk.Jag kommer inte tycka synd om dig,jag kommer bara skratta åt dig.visst det är fel av mig,men så många du har kränkt och sänkt så kan man inte tycka synd om dig,Väx upp bruden och sluta leka tuff för du vet vad vi tycker om tuff och bluff.trött på ditt beetende och trött på hela dig.så lägg ner nu bara och kränka och sänka människor,för det är bara du som råkar illa ut i slutändan,du vet inte vilka du pratar med,du vet knappt vem dom är,gumman det kommer sluta illa för dig,för ingen orkar med  att se en tjej som kränker och sänker människor som inte gjort dig ett skit.LÄGG NER !

Sanningen svider det vet vi alla .men det måste komma fram och det måste ta ett slut.du får ditt straff en vacker dag.


Tråååååååk

Hejsan, har fett tråkigt så tog lite bilder,häääääääääär kommer dom :) puss!¨
'
Ja det va ju lite bilder! ;)

Litet inlägg..

♥Hej hej, Har "arbetspass" och jag är sååå duktig :) Det vet ni ju, drf sitter jag och bloggar... 'haha nä men jag har typ inget att göra, har typ haft något svenska prov just nu, Elr någon jävla övning elr vad man kallar det. Det gick inte så bra, elr det kändes inte bra! Men jaaa, man kan ju alltid hoppas elr något? Men nu ska jag fan göra min engelska läxa! Puss på er!
'
♥ ♥ ♥

Klockan är 01:56 den 7/4! kan fan inte sova.

Hej alla,Började tänka på en jävla massa när jag låg i sängen ocg försökte sova,Typ som att jag blir kallad "hora" "bitch" osv, och det är för alla är så fucking AVUNDSJUKA!  asså jag har ett jävligt bra liv jag tar inte åt mig från små jävla idioter som tror en massa, Asså jag är bara mig själv & jag har ett jävligt bra självförsvar och ett bra självförtroende, inget jag kan ändra på! och om personen nu tycker illa om mig säg det för fan inte till mig,håll det för dig själv ingen som vill lyssna ändå. jaja nu ska jag inte vara sån, men ja 2 veckor har gått sen jag bloggade senast, vääldigt lång tid, för att göra 2 veckor kort, så har jag inte gjort ett skit. träffat en härligt kill kompis som jag värkligen kan lita på,, förlorat "vänner" om man nu kallar dom det.min mamma är i turkiet oxå så är ju lite orolig att det ska hända henne något.Men ja, jag ska väll sova lite så jag orkar upp i mon, ska dra och träffa vän sen ska jag till min moster och träffa min kusin! puss på er....
''
NYA SKOR!

RSS 2.0