Hallooooo!!!

Hejsan, Ligger hemma i mitt rum hos farmor, Ska klä på mig lite hadde jag tänkt har typ gått runt i en stor tröja och trosor hela dagen, så dags att klä på sig lite, Nä men fyfan min blogg är tråkig? Jag har lixom inget att skriva om haha, elr jo mina bekymmer och mina tankar?Men men, asså fan vad jag saknar sommaren, då kan man sola gå i korta kjolar och typ vara ute sent för det är lov... Drf ska jag börja ut och springa lite varje dag, vill få finasre mage, är faktikst nöjd med min kropp förutom min mage.. Hähä! bra självförtorende börjar jag få oxå! Men asså vrf gå runt och deppa över att man är ful? om du är tjock, ät mindre och börja träna? DEt blir liksom inte bättre över att du ligger och deppar över det...Och får du komplimanger ta emot dom.men nu ska jag sminka mig coh lite så pusshej!!!!!!!

Min mage just nu...
Typ sån här mage ska jag satsa på,så det är bara att börja träna! ;)

Killar? in my ass!

Hej på er, Sitter hemma hos pappa nu och dricker te, ska snart sinka av mig och kolla en stund på bb (big brother). Asså jag har tänkt jäävligt mkt nu på livet,killar osv.. Jag har ärkt en sak asså jag har jävligt lätt att få känslor för killar jag trivs med och som värkligen bryr sig o mig, Do andra kan bara dra åt helvete, dom flesta är ute efter att knulla! och det är självklart an märker om en kille bara utnytjar dig för sex?Det har hänt mig ett antal gånger och medan sman har känslor för en kille är han baar ute efter att få dig i säng, såå fort du märker det säger du "fuck you" och går, Asså det gör ont att göra det mot killen du gillar, en om du inte gör det tidigt så är risken att du får er känslor och det blir mkt mkt svårare, Tro mig.Aja.. Denna veckan har ju gått as segt, so sagt jag är ute hos pappa och har as tråkigt finns fan bara massa träd här ute-_-, i tisdags var jag eve och jasmine ute och tog bilder, kommer ut några snart om denna dator inte fittar sig mot mig, jag får ju sitta vid pappas gammla för min skärm typ blev upp & ner, haha! Men några bilder går väll att fixa.. Men nu ska jag fixa mig lite in för bb! puss på er alla, och förlåt för jag inte bloggat så mkt men har typ aldirg tid as kt i skolan och killar!  herrååååå (OCH JAG ENAR INTE ATT DET BARA ÄR KILLAR SOM ÄR SÅNNA FITOR,FINNS TJEJER OXÅ)











Det va dom bilderna, men här kommer lite från veckan! :)





om prov i min spanska i moooon

Helluu fuckers, imorgon har jag mitt spanska prov så sitter typ och pluggar nu, Idag har vi typ varit på teater med skolan och eftersom jag bor i alvesta och den va i alvesta fick jag sluta direkt efter den, så en hel timma innan ;D så jag stack och drack kaffe med mormor sen kom Emma (min moster) och hennes två barn Simon & Nova, joo men Jag får ju inte gå på balders på fredag för jag "varit olydig" haha! så istället ska jag åka ut till min moster och sova där, samtidigt passa Nova så Emma får lite avlastning.. men nu ska jag plugga, puss hej! frästen lägg en kommentar om ni gillar/ogillar den nya designen? ;D pusss <3

Ett rop på hjälp..

Hej, Jag haf haft många tankar runt folk som mår dåligt, och vad som händer, med uppväxt och allt, Som sagt jag har en vän som inte  mår bra, hon skär sig osv, och det hon vill är ett rop på hjälp.. och som hjälp man kan få hur lätt som helst? det finns bup,soc,psykolog, asså det finns massor av hjälp att få över att man mår dåligt,Men som sagt jag vill hjälpa henne men det finns inte så mkt JAG kan göra..! ett tipps sök bra hjälp om du mår dåligt. jag snackar med Janet som är typ som min psykolig, och det känns mkt bättre efter varje sammtal med henne asså man rensar hjärnan och hjärtat efter att få prata med någon som förstår och vet vad man ska göra.. men ifl jag sitter i skolan nu och väntar på Marie så vi kan börja svenskan, vi jobbar om (robinsonader) som innebär att vi kollat på filmer osv så nu ska man skriva en novell. men handlar om en dotter och en mamma och mammman får cancer och dör, och då handlar det om att dottern ska klara sig själv, för hon pallar liksom inte med soc och sådant.. så ja! Sen idag ska jag typ försöka snacka med en för vi bråkar hela tiden, och när man älskar en person så mkt  så måste man fan bli vänner asså personen är andra halvan av mig.. så ha det bra för jag börjar nu! pusshaj!

RSS 2.0