Mio Marthina Johansson.❤

Du gjorde alla sagorna till verklighet, utan dig är jag inte hel.Tänker ofta på din och min bakrund och på våran relation. och allting som vi haft och det vi gått igenom. Allt va hårt och det va svårt. Mamma jag är skyldig dig ett tack.Jag hoppas att du vet att din ända plats är i mitt hjärta där du alltid kommer stanna och där du hör hemma där du aldrig kommer vara ensam. Livet jag lever nu är underbart men utan dig hade det varit skit. Aldrig någonsin vill jag leva utan dig.Mamma du är kvinnan i mitt liv, Jag vet att du aldrig lämnar mig. Mamma sista tiden har varit jobbig för oss. En känslosam resa kan man säga! Men efter regn kommer solsken, Kärleken till min mamma och mina systrar så stor inget kan beskriva den med ord. Men dagarna rullar på och jag stöttar dig oavsett vad.Det som hänt kan vi ta lärdom av.Jag älskar dig så otroligt j*vla mycket. 
 
 

Dålig uppdratering.

Godmorgon, sitter i bussen och bloggar via iphonen idag, sorry för jag inte bloggat på länge, varje dag tänker jag såhär, bara hm idag ska jag blogga men det blir ju aldrig av.😇 Skärpning nu Emilia! Okej allt har typ fuckat upp sig nu, det går inte bra någonstans verkligen. Och det jag hatar mest utav en sak på hela denna jord? Att se den jag älskar så otroligt ledsen. Det är det värsta jag vet. Aja, domma dagarna har jag inte gjort så mycket, varit med Martin och alla dom, ja en vanlig dag i mitt liv!:) ha det bra.


Första skoldagen!

Hej, hoppas ni mår bra, det gör jag dock träningsvärk och skit trött, första skoldagen idag, och det har gått bra än så länge, inga blickar elr ord idag. Puh, va på Bodaborg i fredags och hade skit kul, tills slutet då jag och min syster började slåss, hon gav mig en knytnäve på näsen aj, men sen blev vi vänner. Och jag blev skit trött och typ somnade i bilen. Igår så målade vi om hos Martin, i sovrummet, typ mörkröd. Blev fint sen va ju jag trött irriterad och mådde illa så vi typ hade ett små gräl, men allt löste sig. Och Kelly och Amira hjälpte ju till så det gick lite snabbare!:) inatt somnade jag kl 6 och skulle gå upp vid halv 7 bra sömn jag har! Noooot! Idag blir det Ikea med Evelina! Sen ska vi spackla hallen!:) nu ska jag ha spanska! Ha det braaaaaaaa


Tar hand om mig själv idag.

Hej alla, hoppas ni mår bra, jag är trött annars är det bra. Igår va jag på Ikea med älskling och Moa, vi köpte säng,Byro, spegel,glas,tallrikar och vin glas som jag bara älskar! Kommer få världens finaste lägenhet. Okej jag har fått sömnproblem blandat med mardrömmar. Vilket gör att jag inte sover om nätterna, så jag är över trött och blir väldigt otrevlig. Vilket jag verkligen inte önskar att jag blir när jag är trött. Så idag blev det en sån mys dag för jag ska testa och se om det blir bättre. Så jag duschade typ i en timma så tog jag inpackning ansiktsmask och rakade benen och sånt. Så nu känner jag mig riktigt jävla ren! Så har jag bytt lakan i sängen och typ tänt doftljus. Sen ikväll ska jag kolla på en film och när den är slut ska jag lägga ifrån mig både dator och mobil. Imorgon ska min familj åka till Bodaborg, har varit där en gång innan och det va faktiskt kul. Kommer blogga om det i morgon! Ha det bra nu. (Mobba inte linnet jag har på mig, det ät skönt)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2636723/images/2013/pic_50e5b0c79606ee2027c1ec86.jpg" class="image">


Hemma!

Godkväll alla. Hoppas ni haft ett bra nyår det har jag haft. Och har precis kommit hem. Just nu ligger jag och kollar på " det halvt dolda" värkar vara en skit bra film. Jo allt va bra igår mycket raketer och trevligt sällskap jag smällde själv inga raketer eftersom jag är livrädd att skada mig skälv. Skriver på min iPhone idag så orkar inte skriva så mycket. Ha det bra!:)


RSS 2.0