stan med pappi,

Godkväll, haha detta blir ett snabbt inlägg är cp trött, va i stan idag och handlade kläder, sen kollade vi på tapeter till mitt nya rum,Jag lägger ut lite bilder i morgon! :) bjuder på denna! Godnatt!



fiii tusan vad glad jag är idag!

Hej, ni idioter som anklagat mig för att ha rökt på & ni som tror på mig, min tunga mår suuuuper! :D svullnaden har börjat gå ner och jag äter chokladpudding! Jo idag fick jag mitt brev från navet, och jag va HELT REN!!!!  så ni som försöker sätta dit mig, bara sluta det funkar inte så.. Jag tycker bara synd om er. :) nu ska jag åka till donken med josse och käka glass, för det är typ det ända jag kan göra! puss
 

Mat? ehm nä. BARNMAT :/

Halloooo, nu sitter jag här och tycker synd om mig själv, är skit hungrig och kan inte äta vanlig mat, så fick åka till affären och köpa BARNMAT.. jätte kul att äta, känner mig typ som en gamling som inte har tänder ahahha.. men i alla fall ni kanske undrar saker?.
1:jag gjorde den hemma hos mig, (det kom it en piercare) så jag har inte gjort den själv, 
2: det gjorde riktigt ont. 
3: det blödde inte på mig, men dom andra blödde det på
4: jag svimmade nästan,
5: jag har skit ont i tungan nu och den är som en stor boll för den är så svullen..
 
 

mer bilder.

 

Bilder på min tunga.

Rätt svullen nu... 

Piercade tungan igår..

Hej hej, orkar inte blogga mycket idag eftersom jag har förjävlar ont, och sitter med glass och is bitar jämte mig, haha jo men jag piercade tungan igår, gjorde skit ont och jag svimmade nästan! haha, jag skriver mer när jag orkar och har tid. här kommer bild..
 

Trött,ledsen & STRESSAD.!

vill bara skrika och gråta av ilska. Dööö ditt as.

sorry.

När jag är nere ska jag rycka up mig och visa att jag inte är någon deppig jävel som söker efter hjälp,och visa att jag kan stå på mina egna ben, visa att jag är stark och kan klara mig i denna världen! Vem jag än är så är jag bäst i mitt egna spel.Jag kommer klara mig. gjort är gjort. jag ska tro på mig själv och vara stark!  Kämpa efter ett liv utan svikare...! det finns alltid hopp i denna värld, känslan jag har? jag vill bara sluta gråta. men en sak jag aldrig haft är självmordstankar! och det kommer jag aldrig få :).. Det händer ju rätt mycket nu om man säger så, jag har nyss blivit av med min "bästa vän"... HA det bra! Godnatt! 
 
Bild sen igår.
 
 
 

Bilder.. btw, checka mina snygga byxor. snoopy <3 Emilia!


Frågor.

1. Vill du ha ditt ex tillbaka?
2. Är du singel?
3. Är du player?
4. Har du syskon?
5. Första personen/personerna du vänder dig till?
6. Favorit godis?
7. Vad drack du senast?
8. En som du inte kan leva utan?
9. Hur många kan du berätta allt för?
10. Har du någonsin sett en fallande stjärna?
11. Har personen du senast höll i handen någon betydelse för dig? 
12. Favorit låt?
13. Har du något som hör till ditt ex?
14. Har du någonsin kysst någon?
15. Är du kär i såfall i vem?
16. Favorit film?
17. Favorit färg?
18. Bästa vän?
19. Favorit program?
20. Är du svensk?
21. En person du saknar?
22. Vart bor du?
23. En underbar person?
24. Vart är du nu?
25. Röker du?
26. En person som betyder mycket för dig?
29. Vem kan du berätta allt för?
30. Favorit djur?
31. Hur lång är du?
33. Födelsedag?
34. Vill du flytta? Isåfall vart?
35. Har mest minnen med?

  1. Jag gilla inte han, men jag älskar han fortfarande, så jag saknar han lite
  2. Ja det är jag!
  3. Verkligen inte. Kärlek är något fint som inte ska förstöras tycker jag!
  4. ja, En lilla syster som heter maja, En stora syster som heter Nelly. sen hade jag en bror som hette Jamal.
  5. Evelina. Martin, Linda.Sara
  6. choklad.
  7. Kaffe.
  8. Min Mamma! och evelina.
  9. 5 st!
  10. Nej men hade velat se en :)
  11. Väldigt väldigt mycket!
  12. något som kan hända vem som helst. Rasta love.!
  13. nej.
  14. ja.
  15. Jag är kär ♥
  16. shottas, & how high.
  17. röd,grön, gul!
  18. Bebis & evelina & kelly!
  19. simpsons.¨
  20. ja det är jag!
  21. Min gammelmorfar så det gör ont ♥
  22. i Alvesta, sen bor jag även i vislanda men jag känner mig inte hemma där så,
  23. Giwa!
  24. Hemma  hos min pappa.
  25. ja det är inget jag är stolt över.
  26. min mamma!
  27. Bebis & evelina!
  28. finns  ingen fråga
  29. min mamma.
  30. jag har absolut inga favoritdjur. men min hund är den bästa. hugo ♥
  31. 1:55
  32. jag fyller år 26 oktober.
  33. jag vill flytta med Evelina!
  34. Evelina & kelly. !
JA, nu har ni fått veta lite om mig. och allt detta som står är sant! :) ha en riktig trevlig MIDSOMMAR! ♥


fråge stund.

Hej, har tänkt ha en fråge stund, jag svarar på frågorna i morgon elr på fredag! :) Fråga på. och jag svarar på dom frågorna som jag tycker är okej! :) puss!

Sommar lov ♥

Hej alla bloggläsare.! Nu sitter jag här och har SOMMARLOV. Helt underbart. Och efter sommaren kommer ja sköta skolan och verkligen satsa ALLT. Har ju inte varit ett direkt bra skol år om man säger så, jag har varit anklagad för stöld,slagen,och att ha tagit droger. Men som sagt som jag inte har berättat så va jag på Navet och tog ett pisse prov. Och jag ska på provet hem skickat snart!... En så äcklig sak hände mig igår. Jag,Kelly & Josse va ute och körde bil, så sa jag men vi kör till Lille-kulle. Där finns typ ett ”känt” spökhus, elr känt och känt men folk vet vad det är i alla fall. Så vi åkte ju dit då, så skulle jag gå ut och typ kolla runt, så sa jag till Kelly & Josse ha bilen på och ha min dörr öppen, så gick jag runt och kolla och typ när jag va några meter från huset hörde jag att låset gick upp och jag började ju springa & skrika av rädsla, sen sprang jag och satt mig i bilen och började lipa, sen när jag kollar bak mot huset igen ser jag att det står en väldigt gammal tant som va lik blek, väldigt tovvigt grått hår stå med huvudet ut genom dörren. ALDRIG ALDRIG mer lille-kulle.... Usch blir rädd bara jag tänker på det! Men i alla fall. Ja jag har ju gjort många misstag och detta va ett. Haha. Man lär sig ju av sina misstag? Elr hur det va?Men i alla fall! Allt känns rikitgt skönt nu. Sommar lov känndes det som att jag behövde. Sen satt jag barnvakt igår, och 300 kr raaaaaaaaakt i min ficka... Nu ska jag ta och packa lite, ska ju till pappa om någon timma! Ha det rikigt bra! ♥


För jag blir så dum av dig!

Hej, haha har en underbar låt på hjärnan. för jag blir så dum av dig säg bara till när och hur, lallalala. ja men ni fattar, jag är ap trött idag/ikväll kanske man ska säga, har typ varit och badat 4 timmar med mina syskon och pappas "tjej".. as kul. dock såg jag en tjej jag icke ville se.-_-! som nästan förstörde min dag.Men men. ignorera ignorera!! snart blir det en tung piercing för mig i alla fall!, på tisdag sak jag till hemlig plats som jag tyvär inte kan säga eftersom folk snackar så fucking mycket skit!. men ja man får hoppas på det bästa! ;) Nu ska jag börja packa lite! ska till min kära moder i morgon!
Saknar dig min älskade rallybrud! <3

En extra timma i skolan har gjort det mycket enklare för mig.

Hej, sitter nu i bibloteket och väntar på att pappa ska hämta mig, jag slutade vid kl 3 igenkligen men jag hadde "läxhjälp" till kl 4, och jag kan säga er att den timmen är den viktigaste timmen på mina torsdagar. så mycket lättare blir allt. Jag har prov i spanska i morgon och allt kommer gå skit bra för jag övade denna gånge, i morgon gör jag mitt om prov då.! Allt kommer gå skit bra tror jag & hoppas! ja, som sagt jag har mycket att tänka på i skolan, och folk som fittar sig mot mig men jag och mamma har en deal, att om jag sköter mig och ignorerar dom så ska jag få pierca tungan som jag velat fett länge nu! så jag ignorerar! det är jobbigt fan men jag vill ju verkligen ha den piercingen! :) Men nu hade jag tänkt öva lite mer innan pappa kommer.
COMER,
COMO,
COMES
COME,
COMEMOS,
COMEIS,
COMEN!!!!!

...

Livet är som en cigarrett När man föds och växer upp tänds cigarretten Förhoppningsvis lever man ett bra liv Men livet kan också bestå av flera tvister För varje tvist askar man av cigarretten Om man bara får höra elaka ord genom sitt liv kommer cigarretten att vara en fimp ganska snart Denna lilla stump kan vara den lilla livslust som människan har kvar eller så är den slutet på livet Antigen lever människan livet ut eller så ger den sitt liv till jorden Men för att förhindra detta måste man förstå hur mycket ett elakt ord kan göra Ett litet ord kan släcka glöden i fimpen Precis som när man slänger fimpen på marken och stampar på den kan den utsatta känna när ett litet ord hamnar på deras trumhinna

Långa dagar!

HEj! inte bloggat på fett länge känner jag, har inte rikitgt haft ork elr lust, Hänt jävligt mycket som jag inte kan skriva om här!, sen tycker jag det är så jävla lågt med vissa människor, Dom går och snackar bakom min rygg säger massor, men kom förfan och fråga mig istället för att snacka skit med dom andra om vad jag gör och inte gör.
medans du pratar din skit bakom min rygg kan du kyssa mig i röven eftersom du är i såå lagom höjd!! Idag har jag och billy varit på gymmet och blivit biffar! sen har jag haft möte med kuratorn oc sånt, en helt vanlig dag liksom, Sen förra veckan va jag Josse & Ellinor i stan, jag köpte skor,bikini,linne, parfym,foundation,  Sen va mina pengar slut  :O hoho! här kommer lite bilder!

RSS 2.0